Bezig met laden…

Sportakkoord Stichtse Vecht

Meer inwoners van Stichtse Vecht gaan met plezier sporten en bewegen!
Inschrijven Nieuwsbrief

17-01-2020 Nieuws over de themateams, stappenplan & planning en ‘het spel’!

Een overzicht van de inschrijvingen voor de themateams en een korte inleiding per thema zijn hier te lezen.

Daarnaast is het stappenplan en de planning om te komen tot het sportakkoord Stichtse Vecht toegevoegd aan de site. Ook de foto’s van de ingevulde placemats van ‘de Aftrap’ zijn toegevoegd aan de site.

Tot slot een ‘Save the date’ voor ‘het Spel’. ‘Het Spel’ zal waarschijnlijk plaatsvinden op woensdag 12 februari 2020.

‘Het Spel’ is een productieve ontmoeting onder leiding van de sportformateur. Het gaat hierbij om een interactieve sessie waarin wordt toegewerkt naar gezamenlijke (concrete) toekomstperspectieven met ambities, doelstellingen, programma’s/ projecten en een beschrijving van rollen. Aan de hand van ‘het Spel’ worden de contouren (het concept) van het lokale akkoord duidelijk. Na afloop van deze stap wordt een eerste concept lokaal sportakkoord vormgegeven. ‘Het Spel’ zal tegelijk ‘gespeeld’ worden met alle themateams. Meer informatie volgt!

Berichten navigatie:

Vorig bericht:
Volgend bericht:

Geef een antwoord