Sportakkoord Stichtse Vecht


Meer inwoners van Stichtse Vecht gaan met plezier sporten en bewegen!
 

Welkom op de site van het Sportakkoord Stichtse Vecht! 

Benieuwd wat het sportakkoord is en waarom we dit doen? Hier vind je meer informatie over het Sportakkoord Stichtse Vecht

Benieuwd wie al meedoet? Hier vind je een overzicht van betrokken partijen en de mogelijkheid je eigen organisatie aan te melden.

Vragen? Suggesties? Hier vind je informatie om in contact met ons te komen. 

 

Het laatste nieuws lees je altijd hieronder! 

21-02-2020 Eerste overzicht ambities-doelstellingen-acties per thema beschikbaar 

Tijdens 'het Spel' zijn de verschillende themateams bezig geweest met het formuleren en kiezen van ambities/doelstellingen en acties. 

Op basis van die uitkomsten is een eerste overzicht gemaakt dit vormt een sterke basis voor het sport- en beweegakkoord Stichtse Vecht. Bekijk het overzicht hier! 


17-02-2020 Stichtse Vecht heeft 'het Spel' goed gespeeld! 

In de verschillende themateams is hard gewerkt aan ambities, doelstellingen en (concrete) acties. Met veel enthousiasme en passie zijn grote stappen gemaakt in het vormgeven van het Sport- en beweegakkoord Stichtse Vecht! 

Lees op deze pagina verder over de bijeenkomst. Lees hier het persbericht. Lees hier de speciale nieuwsbrief.

Prangende vragen over de themateams? Lees hier meer informatie of neem gerust contact op via de contactpagina 


03-02-2020 Al 26 deelnemers voor 'het Spel'!   

Inmiddels hebben 26 deelnemers zich ingeschreven voor 'het Spel' op 12 februari vanaf 19:00 uur. Je bent nog steeds van harte welkom om mee te doen. Schrijf je in via deze link


29-01-2020 'het Spel' begint zich te vullen, schrijf je in!   

De eerste inschrijvingen voor 'het' Spel zijn binnen. Zeventien deelnemers hebben zich ingeschreven. De inschrijvingen zijn tot nu toe mooi verdeeld over alle vijf thema's. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dat dan via deze link! Jij wilt toch ook meedoen in het verder vormgeven van het sportakkoord Stichtse Vecht?!  


22-01-2020 Vervolg na de aftrap is ingezet, lees hier de nieuwsbrief!   

Bekijk hier de nieuwste nieuwsbrief van het Sportakkoord Stichtse Vecht!  


17-01-2020 Nieuws over de themateams, stappenplan & planning en 'het spel'!     

Een overzicht van de inschrijvingen voor de themateams en een korte inleiding per thema zijn hier te lezen. 

Daarnaast is het stappenplan en de planning om te komen tot het sportakkoord Stichtse Vecht toegevoegd aan de site. Ook de foto's van de ingevulde placemats van 'de Aftrap' zijn toegevoegd aan de site.

Tot slot een 'Save the date' voor 'het Spel'. 'Het Spel' zal waarschijnlijk plaatsvinden op woensdag 12 februari 2020

‘Het Spel’ is een productieve ontmoeting onder leiding van de sportformateur. Het gaat hierbij om een interactieve sessie waarin wordt toegewerkt naar gezamenlijke (concrete) toekomstperspectieven met ambities, doelstellingen, programma’s/ projecten en een beschrijving van rollen. Aan de hand van 'het Spel' worden de contouren (het concept) van het lokale akkoord duidelijk. Na afloop van deze stap wordt een eerste concept lokaal sportakkoord vormgegeven. 'Het Spel' zal tegelijk 'gespeeld' worden met alle themateams. Meer informatie volgt! 

 


Bekijk hier het nieuwsarchief voor oude nieuwsitems.